Kolla COACHEN

COACHEN grundades av Linda Stenman hösten 2018. Linda Stenman är svenska toppfridykaren som har valt att jobba med sin passion till träning och dess effekt på kropp och själ, för att stärka människor i sitt tränande. Med ett holistiskt förhållningssätt på träning, kommer du uppleva att COACHEN väver in olika perspektiv i träningen oavsett om du väljer gruppträning eller individuell träningsform. Beroende på vilken målsättning du har med din träning anpassas träningen efter dig och dina prioriteringar. Vi pendlar mellan generell och specifik träning efter dina specifika behov.

När du tränar med COACHEN är det alltid fokus på att du får uppleva träningen som lustfylld och du blir utmanad där just du är. Tillsammans blir vi starka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s