Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det är speciella tider vi lever i och vi kan tyvärr behöva göra det ett tag till. Våren har dock verkligen visat sig från sin bästa sida och kommer få vara med i det kollektiva minnet av våren 2020. Vi hade inte bara en pandemi, vi hade även mycket sol. Kalla vindar men sol.

För mig betyder det mycket att få tillgång till solen och får styrka att klara extra stresspåslag som det faktiskt innebär att vara i karantän. Dagliga rutiner ändras till nya dagliga rutiner, dessa tar ett tag att vänja sig vid. Jag är oerhört tacksam att den här perioden sammanstrålat med en intensiv period av skrivande.

Mitt i livet har jag valt att sadla om från ett liv i reklambranschen, till ett liv inom träning. Denna fokusering på träning har bidragit till min egen återhämtning, efter två omgångar av utmattning. Om bara några veckor är jag examinerad expert i ämnet och kommer fortsätta fokusera på de positiva effekter träning ger oss människor, pandemi eller inte. Jag längtar efter möjligheten till mer träning. Jag längtar också efter att få hjälpa dig med den satsning du vill göra i prioriteringen av dig själv i ditt liv. Jag möter dig där du är, just nu.

Ta hand om dig och tillsammans blir vi starka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s